Новини

Навчання повинно бути цікавим 

На сьогоднішній день, з огляду на сучасні реалії, педагог повинен вносити в навчальний процес нові методи подачі інформації.
16 березня в 7-А класі був проведений відкритий урок образотворчого мистецтва з використанням ІКТ на тему «Монограма - літери, що говорять про тебе. Створення власної монограми».
Уроки образотворчого мистецтва повинні бути для учнів відкриттям, новою сторінкою на шляху пізнання світу прекрасного, нового, незбагненного, а використання комп'ютерних технологій є тим художньо-естетичним середовищем, що розвиває творчі здібності, естетичний смак учнів, підвищує інтерес до предмета, забезпечує кращу візуалізацію і мотивацію навчання, виховує почуття прекрасного.

8 Березня - свято ніжності та краси!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято - 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті - щастя, радість, надія, кохання, пов'язане з жінкою. До свята жіночої краси 7 березня у школі пройшов святковий концерт.

Учні зі сцени дарували всім присутнім жінкам і дівчатам, море теплих і зворушливих слів, сповнених любові пісень, запальних та зворушливих танців. Як учасники концерту, так і глядачі отримали безліч позитивних емоцій напередодні 8 Березня і поринули в атмосферу справжнього свята.

Новорічна пригода

    Новий рік - одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку упродовж століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди. 22 грудня наша шкільна сім'я зустрічала Новий 2017 рік. Учні-старшоклассники підготували незабутнє свято для найменших учнів, школярів початкової школи. На свято завітали Попелюшка, Снігова Королева, Солоха, Чорт, Баба Яга, розбійники, Фея-чарівниця, та, звичайно, Дід Мороз і Снігуронька, яких с нетерпінням чекали діти. Учні-актори разом з маленькими школярами подорожували новорічною казкою, грали у веселі ігри, водили новорічні хороводи, співали пісні. Без сумніву, свято вигравало кольоровими барвами, було насичене дитячим сміхом і гучними оплесками.

Декада музики та образотворчого мистецтва "У світі прекрасного" 

Мистецтво змиває пил

повсякденності з душі.

Пабло Пікассо

З метою популяризації мистецтва та розвитку естетичних смаків учнів у школі з 7 по 18 листопада була проведена декада музики та образотворчого мистецтва. Учителі розробили заходи, які зацікавили учнів та дали можливість кожному проявити свій мистецький талант.

Конкурс флешмобів "З Україною в серці!"

Сьогодні вже нікого не здивуєш у школі патріотичною символікою. Вона в елементах одягу, прикрасах, у різних гаджетах. У такий спосіб висловлюють свою любов до України вчителі та учні. Ця любов звучить у віршах, піснях і... в танці. У межах декади музики та образотворчого мистецтва 17 листопада серед учнів 5 - 10 класів пройшов конкурс флешмобів "З Україною в серці!".

Таланти твої, школо!

Шкільне життя бурхливе та різноманітне. Чи не від першого дня навчання ми готуємося до традиційного конкурсу «Таланти твої, школо!».     16 листопада свої різножанрові «родзинки» презентували глядачам та журі учні початкової школи. Свої таланти учні демонстрували в декламуванні віршів, вокальному співі та хореографії.

Екскурсія до кінно-спортивного клубу "Шостка"

Своє професійне свято «День вчителя» наш колектив відзначив у мальовничій місцевості в оточенні сосен на березі річки Бичиха у кінно-спортивому клубі «Шостка». Ця подорож була змістовною та приємною. Ми познайомилися з професійним конкуром, який розвивається в нашому регіоні, мали можливість не тільки побачити коней-вестфальців, але й поїздити верхи. Сьогоднійшій день - це маса позитивних емоцій, приемних спогадів та яскравих фото.

День вчителя


Щороку в першу неділю жовтня відзначається День учителя. Кожне свято має свою магію. Напевно, вчитель, прокинувшись - це відчуває. Квіти, привітання лунають від батьків і учнів, попереду - святковий концерт.

29 вересня в актовій залі зібралась дружно вся наша шкільна сім'я, щоб привітати вчителів, вірних наставників. Концерт подарував учителям гарний настрій. Свято дивувало яскравими виступами, піснями й танцями, зворушливими словами, сповненими поваги до любих викладачів. Кожен учень вклав частинку себе, щоб подарувати гарний і світлий день, залишити його у пам`яті вчителя надовго.

День Знань!

Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори - день зустрічей, усмішок, день першого шкільного дзвоника - 1 вересня.

Наша школа, за доброю традицією, зустрічає День Знань - початок нового навчального року, як велике і радісне свято. На святкуванні були присутні учні, працівники школи, батьки та гості, які вітали першокласників з першим днем у школі, а майбутніх випускників закликали зробити правильний вибір у подальшому житті.

Першокласники, для яких усе було новим та цікавим, декламували вірші, слухали поради старших та досвідченіших учнів, приймали подарунки від гостей та одинадцятикласників. Наприкінці свята в руках першокласниці святково й урочисто пролунав святковий перший дзвоник, який сповістив всіх присутніх про початок нового навального року та закликав учнів та вчителів на перший урок, присвячений знаменній даті - 25-річчю Незалежності України.

Про прведення першого уроку в 2016/2017 н. р.

На виконання Указу Президента України «Про відзначення 25-ї річниці незалежності України» від 3 грудня 2015 року № 675, листа Міністерства освіти і науки України від 20 липня 2016 № 1/9-385 «Про проведення 1 вересня 2016 року Першого уроку» Перший урок у 2016/2017 навчальному році буде присвячений відзначенню 25-ї річниці незалежності України.


Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати